Sunday, July 15, 2012

It's over, but the end still seems so far away.
Nagu m6ni teist teab on minu seiklused southwesterni firmaga l2bi, v2hemalt praeguseks.
Kolisin preagu Oregoni Portlandi, kus ma elan oma eba s6branna tytre juures, kus hetkel on ainult ta Iraaklasest mees Mo, cool tyyp. Kohale j6udes tuli oma halli bemmiga j2rgi, lasi korralikult v2lja magada, andis mu kasutuse kogu oma maja , koos mingi imba telesysteemiga, kust ma saan k6iki filme vaadata mis pmst v6imalik,  viis mu kebabi s66ma, andis lambist soti, ostis mulle telefoni, everything u need here basically. Mis edasi saab ma ei tea veel t2pselt, ma ei tea kuidas mu lennupiletid toimivad ja kas ma saan siit mingi normaalse t66.
Miks ma 2ra tulin? Ma v6in ju 6elda, et see oli tuutu ja lihtsalt ei tundunud asi, mis mulle teha meeldib. aga samas see on asi mida mitte kellegile peaaegu teha ei meeldi ja raske oli ta igastahes(mentaalselt). Tegelikult kui korralikult j2rgi m6elda, siis tegi asja raskeks lihtsalt see, et kui alguses juba natukenegi h2sti l2ks , hakkasin lebomalt v6tma ja graafikust mitte kinni pidama ja see viib su nii soonest v2lja et v2he ei ole. Lisaks ajas mind n2rvi see, et inimesed ei ostnud aga no mul polnud kannatust , sest kui ma oma statse t2is ei teinud oli see loomulik, et keegi ei osta, aga 13,5 tundi p2evas majast majja minna on suht debiilne to be honest.
   V2hemalt olen nuud kogemuse v6rra rikkam ja tean, et vaimselt ma olen nii n6rk, et andku armu, aga nuud ma tean mida endas arendada atleast.
Ma tahaksin tegelikult koju 2ra tulla ka, sest USA on totally different sellest, mis Eesti v6i Euroopa on ja ma igatsen viimast.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ise olin ka päris palju kordi portlandis ja üle jõe vancouveris elab mu tädi. Kindlasti käi voodo donutsis, pidi hea koht olema.
    Hoia kõva!

    ReplyDelete
  3. Ei arva, et see nõrkus on. Vähemalt on sul julgust teha enda jaoks õigeid otsuseid ja järgida oma tõelisi tahtmisi!

    Ma olen siin teistele koguaeg kirunud, et 13h päevas sellist tööd teha on jubedus!!

    Hea meel on kuulda, et ikka meie kodupaik siin teispool maailmamerd on parem ;)

    ReplyDelete