Sunday, June 24, 2012

Goooooooooood Morning Estonia, This is LIVE from Pocatello Idaho at Sunday evening 5:20 pm.
T2na ma m6tlesin kirjutada teile natuke meie uskumatult 2gedast t66p2evast, mis meid 6 korda n2dalas ees ootab. See v6ib tunduda m6ndadele lihtne, teistele tuutu ja m6ndadele isegi p66rane, aga isiklikult mul ei olnud isegi reaalset expectationit, milline see reaalselt hakkab v2lja n2gema v6i kui raske see emotsionaalselt olla v6ib. Aga igatahes.
  Meie p2ev algab 2ratusega, mis on pandud 5:59 ks, kuid me oleme sellega juba niii harjunud, et ma olen isiklikult tavaliselt juba nii 50 uleval ja valmistun kesmiselt k6rgema pulsiga juba kiireks 20ks k2ttek6verduseks, mis aitavad meil vere k2ima saada ja seda ka kiire huppega meie kahekohalisest voodist. 
See pulss oli esimestele p2evadel eriti k6rge, kuna see tunne, mis sind h6lmab, teades, et sul ootab v2hemalt 13 tunnine t66p2ev ees, mida sa esimestel n2dalatel vapsjee teha ei taha, on kergelt hirmutav.
  J2rgmisena l2hme tuhjendame paagi ja huppan reaalselt j22kulma dushi alla nii 20ks sekundiks, korrates endal peas selftalki, et t2na tuleb hea p2ev, t2na tuleb hea p2ev, I can, I will, I'm going to, I can, I will I'm going to, 30 demos, 15 sitdowns, 30 demos, 15 sitdowns jne. Pesen hambad ja vaatan peeglisse 6eldes endale, et "Don't you ever die on me you sexy guy!!!!" Little victories count. Panen riidesse, kell k2ele, deodorant kaenla alla (see on v2ga t2htis:D), v6tan kulmikust eelmine 6htu valmistatud lunchboxi 3 wrapiga, l2hen v6tan toast oma suure rohelise bookbagi ja asun oma ratta selga.
    Astun uksest v2lja ja nuud on juba nii soe, et kerge l2mbus puhub n2kku niiet saab rattaga m2est alla lasta, ilma et k2ed 2ra k[lmuksid ja ma j6uan nii 6:30- 6:40 s66gikohta  proovides uletada oma vana rekordit. S6ites peaksin r22kima endale, mille 6le ma t2nulik olen : " Ma olen t2nulik, et ma elan nii ilusas kohas, ma olen t2nulik, et mul on nii lahedad ja toetavad s6brad, ma olen t2nulik, et mul on silmad mille abil ma n2en, ma olen t2nulik, et mul on jalad, millega ratast v2ndata jne" Igasugu ebareaalseid asju. J6udes hommikus66gikohta teretan siiralt k6iki Denny'se t66tajaid ja olen positiivne nagu ikka p2rast korralikku fuusilist trenni. 6:45 on mul hommikunne k6ne managerile, kus me vaatame mulle v2lja mingi fookuse igaks p2evaks, n2iteks, nimede kasutamine, koti j2rgi minek, et ma teeks 5 demo goal perioodis, mida iganes. Hommikuks on mul 2 peekoni riba, 2 preatud muna ja 2 suurt pannkooki moositaolise asjaga. T2idame 3 orderit p2evaks, loeme Og Mandione motivatsioonilist raamatut " The greatest salesman in the world", kus on 10 scrolli, millest igauks annab uue motivatsioonilise idee. maksame arves, l2hme v2lja ja teeme m6ne exex'i mis on selline debiilne harjutus, mis lihtsalt ergutab meid ulesse ja 2ratab ulesse. Ma uritan vb video monest teha uksp2ev:D Ja siis ma hakkan turfi soitma ning ......





















MA ei viitsi rohkem kirjutada, kirjutan teile teistest p2eva osadest hiljem. 
I'n going to give you guys an extra coverege.

It doesnt matter how big the man is in the game, What matters is how big the Game is in the man. 
Michael Jordan didnt make it to his highschool team in the 10th grade, but he started to practice every day, someday even until 1 to 2 am at midnight. so the next year he wasnt only taken in the team,  but he was the best player and lead his school to victory.
Niiet j2tke esimene lause meelde ja stick to it.
CIAO rahvas

2 comments:

  1. väga innustav jutt, tuleks isegi raamatuid ameerikasse müüma :D

    ReplyDelete
  2. tõesti väga intensiivsed hommikud!

    See on mu lemmik osa: "Don't you ever die on me you sexy guy!" :D

    ootan pilte :P

    ReplyDelete